De geschikte voeding vinden
Royal Canin

Ontdek het puppypakket

Ontdek het puppypakket

Schenk hem de beste start in het leven. Onze nutritionele antwoorden zijn compleet en uitgebalanceerd, voor een optimale groei en ontwikkeling. Royal Canin ® beantwoordt gericht aan de specifieke behoeften van uw kitten of pup. De eerste levensfases zijn bepalend voor zijn levenskwaliteit in de toekomst. Bezorg hem dus zo lang mogelijk de best mogelijke levenskwaliteit.

Waarom Royal Canin® Junior geven?

De groei is de belangrijkste periode in het leven van een hond. Tijdens deze periode worden zowel het karakter als het lichaam van de toekomstige volwassen hond gevormd. Pups die het nest verlaten zullen nog een tijd blijven groeien. De voeding heeft een aangepast energie- en eiwitgehalte om te voldoen aan de specifieke behoeften tijdens de groeiperiode. De voeding is zeer licht verteerbaar en bevat een beperkt zetmeelgehalte om een optimale darmflora te behouden en een regelmatige spijsvertering te ondersteunen. De textuur en de grootte van de brokjes is aangepast aan de tanden van de pup, zodat deze gemakkelijk vastgenomen en gekauwd kunnen worden.

  • MINI JUNIOR: ondersteunt de groei van pups van kleine hondenrassen (volwassen gewicht tot 4 tot 10 kg) vanaf 2 tot 10 maanden.

  • MEDIUM JUNIOR: ondersteunt de groei van pups van middelgrote hondenrassen (volwassen gewicht 11 tot 25 kg) vanaf 2 tot 12 maanden.

  • MAXI JUNIOR: ondersteunt de groei van pups van grote hondenrassen (volwassen gewicht 26 tot 44 kg) vanaf 2 tot 15 maanden.

  • GIANT PUPPY: ondersteunt de groei van pups van zeer grote hondenrassen (volwassen gewicht > 44 kg) vanaf 2 tot 8 maanden.

  • GIANT JUNIOR: ondersteunt de groei van pups van zeer grote hondenrassen (volwassen gewicht > 44 kg) vanaf 8 tot 18/24 maanden.

EDUC beloningsbrokjes

Het is belangrijk om je pup van kleins af aan goed op te voeden. Een positieve beloning is van groot belang om een succesvolle relatie op te bouwen met uw pup. Belonen kan met uw stem, door te strelen of met een ‘snoepje’. Vermijd tafelresten, want deze kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid van je pup en volwassen hond! De EDUC beloningsbrokjes zijn speciaal ontwikkeld om pups en volwassen honden op een ideale manier te belonen.

  • Bijzonder smakelijk

  • Bevatten minder dan 3 kcal per brokje

  • Antioxidanten helpen om gezonde cellen en weefsels te beschermen

  • Hoge verteerbaarheid

Overgang naar voeding voor volwassen honden of katten

De voedseltransitie

Aan het einde van de groeiperiode moet u geleidelijk overschakelen naar een voeding voor volwassen honden of katten. De voedseltransitie duur 7 dagen. Dag 1 en 2: ¾ oude voeding + ¼ nieuwe voeding; dag 3 en 4: ½ oude voeding + ½ nieuwe voeding; dag 5 en 6: ¼ oude voeding + ¾ nieuwe voeding; dag 7: 100% nieuwe voeding.

Duur groeiperiode 

De duur van de groeiperiode bij pups van kleine rassen (volwassen gewicht tot 10 kg) is 10 maanden. De groei, omvang en intensiteit van de groeiperiode bij de hond is sterk afhankelijk van het ras en zijn verwachte grootte op volwassen leeftijd. Het is daarom zeer belangrijk dat u voor uw pup de juiste voeding kiest die rekening houdt met zijn ras en het geschatte volwassen gewicht. 

 

 

Vind de meest geschikte voeding voor uw dier
Is het dier gesteriliseerd?