De geschikte voeding vinden
Royal Canin
Geef uw mening
Geef een score

Uw Ragdoll is een rustige kat met een zachtaardig en meegaand karakter en is gemakkelijk in de omgang. Hij houdt niet van drukte en lawaai. Hij is gemakkelijk en kan het goed vinden met zijn soortgenoten en honden. Hij is zeer aanhankelijk, wordt graag aangehaald, houdt van gezelschap en is niet graag alleen.

VERANTWOORDE VOEDING VOOR UW RAGDOLL

Wist u dat we een specifieke voeding aanbieden die helemaal afgestemd is op uw Ragdoll? Onze formule RAGDOLL is dé voeding bij uitstek voor dit kattenras, omdat ze specifieke voedingsstoffen bevat die de typische gevoeligheden van de Ragdoll ondersteunen:

 

  • Exclusieve brok

Ragdolls hebben een brede kaak. De specifieke brokken maken het de kat gemakkelijker om ze te grijpen en moedigen hem aan om te kauwen.

  • Ondersteuning van gezonde gewrichten

Ragdolls zijn gevoelig voor gewrichtsproblemen. Dankzij specifieke voedingsstoffen zoals glucosamine en chondroïtine, die het kraakbeen ondersteunen, ondersteunt deze voedingsoplossing de soepelheid van de gewrichten optimaal.

  • Mooie vacht

De schoonheid en gezondheid van de lange vacht worden beschermd en versterkt door een evenwichtige combinatie van vitaminen, mineralen en onverzadigde vetzuren.

  • Ondersteuning van de hartgezondheid

De voeding is verrijkt met taurine en omega 3-vetzuren om de hartgezondheid te ondersteunen, een typische gevoeligheid van dit ras.

 

HET TEMPERAMENT VAN DE RAGDOLL

Door zijn rustige, zachtmoedige en volgzame temperament is deze kat gemakkelijk in de omgang. Hij houdt niet van drukte en lawaai. Hij is sociaal en kan goed samenleven met soortgenoten en honden. Hij is heel vriendelijk en aanhalig, en hij houdt absoluut niet van eenzaamheid. Hij past zich perfect aan in een appartement. Niet erg spraakzaam.

 

DE RAGDOLL IS OORSPRONKELIJK AFKOMSTIG UIT DE VERENIGDE STATEN

De Ragdoll is ontstaan in Los Angeles door een kruising tussen een witte Turkse Angora kattin en een Heilige Birmaan kater. In 1965 werd het ras in de Verenigde Staten erkend en in 1969 werden de eerste Ragdolls ingevoerd in Groot-Brittannië. Deze rustige en zachtmoedige kat met halflange zijdeachtige vacht is gemakkelijk in de omgang en past zich uitstekend aan aan het leven in een appartement.

 

Vind de meest geschikte voeding voor uw dier
Is het dier gesteriliseerd?